HTML

Butaság blog

Magvas gondolataimat próbálom hangoztatni, ellenvéleményt nem tűrök!! Bármilyen hasonlóság létező bloggal csupán a VÉLETLEN műve!

Friss topikok

Linkblog

Tudományos dogmák az állami intézményekben

2010.08.03. 14:12 trémiki

Azt már bebizonyítottuk, hogy az ember hétalvó, de vajon mi viszi előre a tudományt? Mint azt kommentekben már sokszor jeleztem, hitem alapja, hogy mindenki azt hihesse amit akar. Nem kell iskola ahol csak a nem működő minden percben változó tudományos dogmákat kell bemagolni, amelyek egyébént sincsenek bizonyítva (evolúció, fény, idõ, anyag). A tudomány nevû kiterjedt szekta fanatikus tagjai folyamatosan ostromolnak a logikusnak tűnő, de bizonyítatlan, feltételezéseken és túlzásokon alapuló rendszerük elemeivel. Nem látnak át a saját rendszerük összeomló romjain. 

Kiváncsi vagyok ti mit gondoltok erről a kérdésről (ha nem tetszik nekem akkor úgyis véletlenül eltűnik)
 

(A szavazás tájékoztató jellegű, nem reprezentatív felmérés, vagy megkérdőjelezhetetlen tudományos igazság.)
(A szavazás teljesen névtelen, semmiféle hátrány nem ér a véleményed miatt!*)
(* Kivéve, ha névvel is vállalod a véleményedet, vagy egyéb módon lenyomoznak.)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://butamondo.blog.hu/api/trackback/id/tr72195770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlbaZen 2010.08.03. 14:43:50

Én nem hiszem el, hogy nem hallottatok Isaac Newtrollról, aki feldobott egy almát és az kirepült a világűrbe! J Trollmannról, aki matekból kétszer megbukott, de feltalálta a számítógépet, amin aztán trollkodott. Hihetetlen tudományos eredményeket köszönhetünk nekik!

Tom Benko 2010.08.03. 19:48:54

Látom, writeonly misuka már hatszor szavazott... :)

cypher · http://cypher.blog.hu 2010.08.04. 21:26:48

Kedves Miki!

Örömmel tölt el, hogy most már két blogon is élvezhetjük társaságodat. Nagy szerencse, hogy a számítógépemhez dupla monitor tartozik: így a régi blogodat kirakhatom ez egyikre, az újat a másikra, és így sztereóban szívhatom magamba a belőled áradó tudást.

:)
süti beállítások módosítása